söndag 22 augusti 2010

Börja på ny kula

Trött på min kropp, trött på den här trötta bloggen. Idag ger jag mig in i LCHF-land och vad är bästa sättet att inte ge upp för snabbt? Basunera ut det över hela världen tror jag. Inte för att denna rafflande nyhet kommer att ge någon vidare efterklang i världen, men för mig kommer det nog inte vara lika lätt att fuska om jag gör så. Jag kanske till och med borde avslöja vad jag väger nu, före och efter liksom? *gulp*

En ny blogg skulle kännas fräscht och passande för ett livsstilsbyte. Kanske på annan plattform, är lite trött på Blogger.

Måste röja lite trädgården först men sen blir det nog bloggsnickrande.

7 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Jag tror inte på dieter, men jag tror på att tro på det man gör. Och jag _mer_ än tror på att man står fast vid sina föresatser om man har alls ögon på sig, så se nu till att rapportera minst varannan dag hur det går för dig. ;-) Lycka till!

Miss Gillette sa...

Och så ett PS för att kunna klicka i rutan om uppföljningskommentarer ...

görel sa...

Tack! Så klart jag borde rapportera varje dag eller så och sen svarar jag inte ens på din snälla kommentar.

Jo, jag har inte gett upp men har nog inte hittat min take på LCHF än, jag har ätit ganska oregelbundet och ofta sent på kvällen eftersom jag inte har hunnit tidigare. Det är nog inte så bra. Jag har väl bara gått ner nåt drygt kilo, men det är ju ner och inte upp i alla fall!

Nässelblom och choklad sa...

Det blir spännande att följa dig! Håller tummarna och kikar in ibland. Du berättar väl var du tar vägen om det blir en ny blogg. Har själv känt mig lite trött på bloggandet och haft en rejäl paus. Lycka till! Eva

Kersti sa...

Jag tror du kan. Här kommer lite peppande tankar från mig. Och jag säger som Eva. Tala om vart ifall att du flyttar.

görel sa...

Hej Miss G, Eva och Kersti! Tack för er uppmuntran, det värmer! Nu har jag flyttat till www.granivoren.se (öh, hur pretto är det på en skala... men resultatet av lite lekande hit o dit när jag skulle skaffa domän till min nya lilla firma.)

mrsam sa...

Sightline Payments Kirk SanfordbaccaratI just need a little cause I