söndag 9 november 2008

Garn och te – ack så försenat ...

Jag tycks ha många goda föresatser nuförtiden som jag inte lyckas slutföra helt. Jag kommer liksom inte i mål. Jag stickar tre mer eller mindre komplicerade spetssjalar (varav en ska bli en present till min syster) men låter de ligga oblockade med ofästa trådar i en hög i en garderob. Jag renoverar ett rum men lyckas inte göra klart och riktigt flytta in i rummet. Jag gräver nya rabatter men planterar inget. Jag köper blommor och ställer i fönstret men glömmer att vattna dem med påföljden att de dör. Här skulle jag kunna hålla på en bra stund och räkna upp ofullbordade opus. (Men när jag går ut med hunden lyckas jag åtminstone alltid komma hem igen, alltid något!)

Så var det ju det här med garn- och tebytet -- kul tänkte jag, nu ska jag passa på att vara med på ett sånt här byte! Och jag fick iväg mitt paket till Ida i hyfsat god tid. Och jag fick också mitt paket (se nedan!), men då var det tvärstopp -- sånt där normalt hyfs som att säga tack och visa på bloggen, det var tydligen som bortblåst ...

Men nu ska jag försöka göra bot och bättring! Det här fick jag i mitt paket:

Garn och te 2

100 g Austerman Step + svart smaksatt te från Brunkullan i Jämtland (titta gärna på deras övriga sortiment!). Något mer välgörande kan jag inte tänka mig -- garnet innehåller aloe vera och jojobaolja för händerna, och teet är KRAV-certifierat. Kan det bli bättre?

Tack snälla Tomtan för ett väldigt fint garn- och tepaket!

5 kommentarer:

TvaNystan sa...

Roligt att det kom fram... Är inne i en period där jag hafsar och slafsar. Fick för mig att jag skrivit fel adress eller ingen adress alls... //Eva

görel sa...

Det var verkligen inget fel på adressen eller paketet! Bara min helt onödiga fördröjning ... jag känner igen det där med hafs och slafs, är det hösten? Eller åldern? :-)

Marie sa...

Känner igen mig precis! Vad ska du sticka av garnet?

görel sa...

Det måste väl nästan bli strumpor, eller vad sägs? Då får även fötterna känna av aloe veran åtminstone fram tills man har tvättat bort den.

TvaNystan sa...

Hoppas inte det är åldern.... För då är det ju kört *ler*