söndag 17 februari 2008

Familjelycka

... är det när hela famljen går på bio! När hände det sist?


Kl. 15.00 sitter vi som klistrade på biografen Spegeln

Det blodiga filmvalet kanske säger en del om oss ... efteråt tänkte vi sätta tänderna i varsin blodig biff på uppsalafilialen av Texas Longhorn.

10 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Ska bli intressant att höra vad ni tyckte sen!

Marianne sa...

Instämmer!

Inte det miiiinsta avundsjuk; jag får ju jobba med en finanstext istället.
Hurra. Typ.

:o)

Anna sa...

Åh, jag vill också se Sweeney Todd. Sonen såg den med sina kompisar i fredags och mannen vägrar konsekvent sätta sin fot på en biograf (för mycket folk som låter och prasslar och är i vägen i största allmänhet). Inte mycket familjelycka av den sorten här inte.

görel sa...

Vi tyckte om den allihop! Den var härligt blodig, rolig och med underbar Tim Burtonsk foto, scenografi och kostym, och allt detta till bra musik. Hade väl aldrig trott att jag skulle få uppleva Alan Rickman sjungandes, men det gjorde han med den äran.

Men nån blodig biff blev det inte idag, det spar vi till en annan gång.

Bloggblad sa...

När kom Ronja Rövardotter? Hm... det var i alla fall senaste gången vi var på bio med hela familjen.
NEEEEJ! Nu ljuger jag! När barnen var 11+14 var vi på bio i Brügge, en genomregnig midsommarafton.... såg en amerikansk film som var textad på både franska och flamländska... det täckte halva duken. Och jag hade fullt sjå att försöka läsa... så jag missade vad filmen handlade om. Och barnen och maken sov...
Så den gången gills nog inte.

Översättarhelena sa...

Det låter toppen! Två av mina tre tonåringar har sagt att de vill se den. Oklart dock om de kan tänka sig att ta med sig sina föräldrar ... Jaja, vi får väl gå själva annars.

Jessika sa...

Johnny Depp är ju jättebra! Tyvärr gillar jag inte bio heller utan brukar vänta på dvd:n. Risken att jag somnar på bion är avsevärd.

görel sa...

Bloggblad – biobesöket i Brügge låter som ett desperat försök att göra något trevligt med familjen på midsomamrafton?? Tycker jag känner igen det där alltför väl ...
Men Ronja Rövardotter var och är fantastisk, var inte det Tages sista projekt?

Helena – visst vill de väl gå med er, bara man betalar för biljetter och popcorn brukar det vara OK! ;-)

Jessika – Då har du något att se fram emot! Lyckligtvis dröjer det inte lika länge nuförtiden ínnan filmerna kommer på DVD. De förslagna ungdomarna laddar dessutom ner det mesta innan premiären dessutom, men här hemma försöker vi förhindra det på alla sätt och vis.

Ö-Helena sa...

Ja, det har du rätt i, en materiell muta brukar funka i de flesta lägen!

Kersti sa...

Kul att den var bra. Kanske skulle försöka komma iväg på den.