fredag 22 februari 2008

Hemma för vård av mjukt garn

Mjukt garnJag måste nog sluta jobba för idag så att jag kan ta hand om mina nya kompisar. De är så mjuka och gosiga, och just de här ska bli en sjal. Vet inte hur många familjemedlemmar som kommer att vara hemma ikväll, men det spelar ingen roll eftersom jag tänker spendera lite kvalitetstid tillsammans med nystanen. Om jag får ha tv:n för mig själv ska jag se avsnitt 11 och 12 av Damages som finns inspelade sedan igår. Nåde den som går emellan mig och mina nya kompisar!!

Mjukt garn-2

6 kommentarer:

Åsa sa...

Hahahha! Men vad roligt! Det var precis vad jag gjorde igår kväll oxå ju! Avsnitt 11 och 12 (så spännande!) tillsammans med min stickning :)
Började med en halsduk/sjal för ett tag sedan men garnet är såååå tunt och jag stickar och stickar och det känns som jag inte kommer någon vart.

Men, det har ju inte varit vinter här och inte lär det väl bli nu så det gör inget att den inte är färdig. Kan ju ha den till hösten istället ;-)

Så fina avancerade mönster du gör. (Jag har full sjå att hålla rätt på vanlig resårstickning) Tror jag ska leta efter en stickningsbok på rean nästa vecka.

görel sa...

Inte behöver man väl tänka på vilken årstid det är, det kommer som sagt oftast en ny vinter! Och det här jag gör nu är verkligen inte avancerat, jag har inte gett mig på några mönster i den högre skolan än.

Ja, nu får vi bita på naglarna till nästa torsdag.

Kersti sa...

det låter så väldigt hemtrevligt och fridfullt. Vård av mjukt garn. Kanske något att pröva.

görel sa...

Kersti - jag återupptäckte ju garnen och stickningen efter många år, men nu känner jag att vänskapen kommer att bestå lång tid! Pröva du också!

Bloggblad sa...

Kan man få ersättning från förs.kassan för VAG? Skulle verkligen vara nåt för mig!

F.ö. håller jag helt med om att Facebook är trams... känns inte ett dugg seriöst och jag vägrar konsekvent att svara på alla utmaningar där. I bloggen svarar jag bara på frågor när jag har lust. Och tid.

görel sa...

Bloggblad - ibland är det ju precis det man behöver för att må bra i hela kroppen, så det vore inte helt fel!