tisdag 12 februari 2008

Taffel får välförtjänt publicitet

Vi är många som läser det mesta som skrivs på Taffel.se, och som läste det mesta som skrevs av dem medan de bara bloggade och inte även tafflade. (Ja, alltså, det är klart att de inte bara bloggade, men ni fattar.) Och det finns en anledning till det – de skriver så förbaskat bra! Intelligent, medvetet, intressant, snålvattendrivande och oemotståndligt nördigt. Och roligt! (Jag tror jag ska börja samla på Lisa-citat.)

Och nu har detta uppmärksammats i internetworld under rubriken "Liten sajt smakar bäst". Artikelförfattaren hyser en viss oro för att man ska lyckas utan en stark mediapartner och jämför med TV4/Recept.nu och Expressen/Alltommat.se. Men själv tycker jag inte att de riktigt kan jämföras – de här sajterna liksom tasteline.se är väldigt omfångsrika och till viss del svåra att överblicka, och i synnerhet den senare är groteskt överlastad och man blir trött bara av försöka orientera sig på startsidan.

Taffel.se är annorlunda – jag skulle vilja påstå att den är ett koncentrat av högkvalitativt innehåll på en elegant och smarsmakad bakgrund (både bildligt och bokstavligt).

Jag gillar er tafflare, grattis till uppmärksammandet!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Tack! Men det bästa med Taffel.se är våra roliga läare som bidrar med så mycket.

görel sa...

Tack själv, men det är ju inte vi som skriver!